Pages

Tuesday, 24 April 2012

M.E.M.O.R.I.E.S

Assalamualaikum


  Da lama kowt Aily x update blog..ary ni saje plak nk mlawat blog yg da agak lama den tinggalkan..huhu..sem 2 ni penuh dgn kesibukan bljar..tp dalam sibuk wat Assigment,mini projek programming,proposal bisness,kuiz ,forum, dan macam-macam lg lar ttpi dpt gak g dating  with my beloved heart  A'an..Alhamdulillah akhirnya berjaya gak  siapkan semua tu.. ni Aily nk kongsi skit memories yg Aily x pat lupa smpai bila-bila.. 



                         
                     SENYUM SOKMO :)  

Suka tgok A'an pkai cincin tu!!!


               
                 Lunch kami berdua..Sharing is Caring

SENYUM  itu bahagia kan???
           
     
Whipped potatoes yg enak!! Air popeyes yg bgitu sejuk..
lagi-lagi  cuaca at luar mmg panas ...

                    
                          Dimana ada A'an di situ Aily berada..
<3 Be mine Forever


                        
                                Semangat harimau Malaya..
                     Auuummmm!!
I LIKE YOUR JOKING!!

Merata-rataAily dating ngan A'an..thanks A'an sbb bwak Aily g jln-jln.Antara tempat yg Aily g :
 **  KPTM KL
    ** SHAMELIN MALL
       ** THE MINES      
*Area CHERAS/AMPANG  Seriously mmg best dpt spent time ngan buah hati kan..sape x nak Hang Out ngan owg yg kita sayang..
Aily plg suka bila kita kluar sama-sama g TIMES SQUARE survey cari baju  couple..kita pilih warne PURPLE ..pling sweet bila kita wat tempahan Cincin Sweet Agreement..Aily suka sgt-sgt..lagi-lagi dlm cincin tu ada nama kita..At Cincin A'an ada nama Aily,at cincin Aily plak ada nama A'an. Thanks A'an sbb nk wat cincin tu..kdg-kdg A'an ni romantic juga ye..hehe ..Orang kata cincin tu lmbang CINTA..Aily berjanji yg Aily akn jaga cincin tu smpai bila-bila..

CC to : Ahmad Farhan Bin Bachok


Cinta bukan mengajar kita lemah, tetapi membangkitkan kekuatan. Cinta bukan mengajar kita menghinakan diri, tetapi menghembuskan kegagahan. Cinta bukan melemahkan semangat, tetapi membangkitkan semangat.. I LOVE U!!

 (**) END OF STORY...

2 comments:

  1. amboiiiiii...dh cincin bagai...untung ler...>_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..untungler. :) alar Elmi nnti Coming soon,... :))

      Delete