Pages

Friday, 25 May 2012

Special Moments 23 May 2012

Assalamualaikum..haloha.. MOOD: Happy, 23 May is my happiest moment spnjang dlm hidup Aily..

                                                  

23th May is Ahmad Farhan birthday
so Aily sgt lar gembira sbb Akhirnya Aily dpt gak celebrate bufday dye..
In The beginning story,Aily rasa Aily xde harapan nk celebrate bufday dye..sbb Aily kna blik seremban pas abis pekse ptg tu..Aily abis paper 22 May,fkir Aily nk blik Seremban 24 May tp perancangan tu x mnjadi..huhu..sedih sgt2.. Hadiah A'an Aily ada letak at dlm beg A'an beserta kad..yg pnting kad yg Aily wat tu Aily wat sendiri..huhu.tp ade sesuatu yg berlaku yg mnyebabkan Aily dpt celebrate bufday A'an ni..Aily percaya setiap perkara yg terjadi ada hikmahnya..
just kita kena bersabar ngan ujian Allah,jgn mudah nk berputus asa..plig pnting ialah Doa..

Taw x,Aily celebrate bufday A'an at ne? Of course lar at MCD Taman Dagang..alar tmpat yg selalu kitowg  lpak   tu..Yg specialnya,parent Aily pown smbut bufday A'an ni..so A'an da brknln lar ngan parent Aily..parent Aily da restu hbgn kitowg ni..hehe..ni semua berkat usaha A'an gak sbb dye buat baik dkt parent Aily..dye tolong family Aily saat Aily da x boleh nk brfikir waras..dye mngeluarkan Idea dye untuk mngatasi masalah tu..Idea dye boleh dtrima pakai sbb keadaan time tu mmg terdesak sgt..Aily terharu ngan dye sbb dye boleh tlg family Aily.. :'( Aily bertuah dpt A'an ni sbb dye mngambil berat tntg Family Aily,caring,semua nya ade lar pada dye..mmg Perfect lar attitude dye..

Disebabkan dye da tlg family Aily,so ayah tlh blnje dye mkn MCD  smbil celebrate bufday dye..hehe..pling x dsangka time ngah On the way nk blik seremban ni, A'an boleh lg mesej ngan ayah..amboi!! blum apa-apa lagi da bermesej-mesej..bahaya ni kalau Aily x bljr ke at kolej,mau direportnya at ayah  bahaya ni!! so be careful ea Aily (remind me)


haha..ni lar dye kalau dpt pakwe yg pndai ambik aty owg tua kita ni..hehe..btw,ok lar kan..sekurg-kurgnya  dye mghormati parent kita sepertimana dye hormat parent dye..saya tbik springg  lar at awak!!! Tahniah di atas usaha anda sendiri..hehe

so,End of the story,hubungan yg direstui oleh ibubapa adalah lebih baik dan mulia..xpayah lar nk sorok bagai,lambt-laun parent kita akan taw gak..so awak Ahmad Farhan,pas ni if nk kuar ngan Aily kna mnx permision from my parent dulu ea..hehe..mhon  berkat lar katakan..

SELAMAT HARI LAHIR AHMAD FARHAN YANG KE 19 TAHUN
HOPE U BE MINE FOREVER UNTIL JANNAH
I LOVE U SO MUCH