Pages

Monday, 9 January 2012

♥ Hari pertama sesi pembelajaran di KPTM KL ♫

Assalamualaikum..

 Pergh da lama Aily x curhat ni…mmg bnyk citer pown. Ary ni  start sudah sesi pembelajaran Aily...Yeayyy!! aik nape excited sgt ni??bkn ke td Aily bsn ngan class bru tu...first2 ni bese ler tu sume x best an…tp da lama2 ok lar tu…mmg  lar Aily selesa ngan kwn2 seksyen 14 dulu…tp skrg kna lar suaikn diri untk mnjd sbhgian drpd stdent section  2.3 (a.k.a. section 13)..dlm class ni trdiri drpd 17 org pljr dmna terdpt 14 putera dan hanya 3 puteri..sikit an pljr prmpuan dye??? Cam x caya je..hahha..btw,class ary ni satu je..tu pown start kul 9 abiz kul 10..pastu da x de da..nk x nk kna lar tggu dila smpai abiz class..

Tp kira ok lar,ary ni bnyk spent time  lepak2 ngan kwn2 dulu..mskipown da x sama section an..hahha,thanks to A’an,Dyla,Elmi n kwn2 yg laen sbb kowg bnyk spent time ngan Aily,..mskipown  Aily sedih x pat sekelas ngan kowg an..hihih..normal lar tu adat dalam  mncri Ilmu..ape pown ary ni trbaek lar sbb kita semua dpt brkmpul ..lg2 time nk wat add drop & slin jdual tu..hahah..seronok giler tgok glgat & aksi kowg semua..lucu taw x…

Aily pown td x sangka leyh plak terjumpa Miera,Kaklong,Ziera, ngan Farra at kolej..mmg wndu atr kowg sgt..mskipun kita skrg x ddk serumah lg an..btw,jumpa kowg td terlps gak kerinduan at kowg..selama cuti ni IM at FB je..haha x sngka plak si Farra da mulai kurus da..pe rhsia ???kongsi ler skit rhsia nk slim tu..dulu chubby skit ler..skrg da slim..hope kekal bgitu..smkin cntik Farra skrg!! Hihihi.

Hope hbgn silaturrahim antara kita semua tdk akn trputus..bak kata pepatah melayu “Air yang dicincang tidak akan putus” lbyh kurg lar tu…sowy lar Aily da x ingt ppth melayu da..hihi...so, Aily arp kowg semua pas ni fokus dgn study kowg taw..doa Aily untuk kowg semua smoga kowg semua brjaya dlm pljrn dan capai cita2  kowg k..Amin..k lar smpai disini sahaja Aily nk curhat  pown..btw,sgala memori  mnis dan pahit x kan prnh terpadam selagimana kita sering mengingatinya..

# Entri Aily ari ni x de pic taw..sbb x snap  pic ape pown..semua bz ngan class bru an..ihhih #   LOVE U ALL!!!