Pages

Wednesday, 12 September 2012

Hari Rabu Hari Badmood

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh..

Hye,I'm back today..da lama x update blog ni..Serabut da blog ni..Ea lar, owang laen blog gempak-gempak skrang..Aily nya blog still the same..ok,satu perubahan akan berlaku..heww hew. (baru je muqadimmah)

Hari : Rabu
Tarikh : 12 September 2012
Lokasi : Kolej Poly-Tech Mara & GMI

       Ari ni Aily badmood sgt ngan A'an..Ealar sejak beberapa hari ni,pnt tunggu dye blas mesej..ea lar,asal dpt maen game je,mesej Aily pown lmbt blas.Kalau x laju je dye blas mesej tu...ade tu dye langsung xbls..tp Aily still sabar lg..time dlam lab umum pling Aily terasa gila ngan dye..If A'an baca,ni lar luahan aty Aily..Aily x boleh nak ckp,bila ckp je confirm Aily nangis.better Aily curahkan semua at sini Cerita Dunia Maya..lagipown A'an selalu kan usha-usha blog ni..

       At lab umum td Aily rasa macam Aily ni tunggul je.thats why Aily diam..tmbahan pula,kepala Aily pning dtambahkan lagi dgan Aily demam.Aily tgok A'an sbuk download,install game..A'an x borak sgt pown ngan Aily.borak pown sikit-sikit..tu sebab Aily terasa and mendiamkan diri je..Just tgok owang lalu- lalang je lar.tp A'an langsung x toleh pown kearah Aily..maybe A'an khusyuk kowt download game tu..Aily seriously marah sgt-sgt time tu..hurm.

       Even time kita nak g class,Aily ttp merajuk at A'an..Sedikit pown A'an xmemujuk Aily..Mana A'an yg dulu?? A'an yg xboleh tgok Aily tension-tension,marah-marah,sedih-sedih.. tp sebaliknya,A'an ckp Aily da x syg A'an lg ke??A'an slalu brprasangka buruk if Aily dlm keadaan mcm ni..xpernah terlintas pown di fikiran Aily fikir tntg semua tu.Aily taw,sbb Aily xbleh nk pisah ngan A'an.Dan A'an pown xbleh nk pisah ngan Aily kan??bktinya keadaan A'an da xterurus lg masa Aily xde..Aily taw A'an perlukan Aily untuk mguruskan b.

       Nak belajar dalam kelas pown da hilang mood Aily nk bljar.Aily keluar dari class pown untk tenangkan diri..Aily g toilet,Aily amek wudhu' untuk meredakan kemarahan Aily..Bila aily blik class,Aily tgok A'an xde pown dlm class..A'an g class sbelah.Aily duduk ngan wanie semata-mata untuk mghilangkan kebosanan Aily sejak drpd at lab umum td..Aily baca blog..tiada ribut,tiada petir tiba-tiba je A'an ade at blkg Aily..Aily duduk blik at tempat Aily duduk sebelah A'an..Aily sengaja amik lappy A'an.then Aily nk updated blog.tp xboleh buka plak..A'an bnyk berprasangka ngan Aily..Aily just nak tgok sejauh mana A'an boleh bersabar ngan Aily..Seriously,A'an mudah berputus asa..Btw,A'an xkan xperasan salah A'an ape..terang-terang A'an lbih pentingkan game drpd Aily..bg A'an mmg remeh temeh je masalah ni.xkanlar Aily nk jealous ngan game..tp seriously I'm jealous..

       Waktu petang,baru kita berbaik..Aily teman A'an blik umah A'an untuk ambik baju raya A'an..Aily teman A'an mkn.Dalam diam,Aily telah memaafkan A'an meskipown A'an xtaw ape yg terbuku dlm fkiran Aily..maaf sgt-sgt..Aily xpat nak bercerita ngan A'an..A'an perlukan tmpat yg privasi untuk kita bincang masalah ni.. Mood Aily stabil balik ptg tu.. Thank sebab menyembuhkan kembali luka yg da terhiris..

 Setakat ni sahaja Aily nk luahkan..Btw,next time Aily crita lg..Thanks for reading..Assalamualaikum.

Memo
To : Ahmad Farhan Bin Bachok (A'an)

           After this,awak jgn menduakan saya ngan game awak tu..Saya bg awak maen game,tp tolong ingat-ingat sikit at saya..Lebihkan masa bersama saya,waktu mlm awak boleh luangkan masa dgn game awak tu..Saya maafkan Awak..tp sudikah awak maafkan saya??? mane taw, saya pown ade wat awak terasa..saya pown manusia biasa yg xlari daripada berbuat salah..Saya sayang awak A'an..sayang untuk selamanya :) 


                  Insaf seketika ngan kata-kata Pakar Diari Hati ni :) Maafkan saya ea A'an :'(

Yang tulus sayang kamu,
          Aily