Pages

Wednesday, 18 January 2012

♥ Terima kasih Awak ♥



Assalamualaikum..

Today,Aily nak ekspresikan rasa terima kasih to my A’an..hehe..da lar semalam dye amik Aily n Dila at TBS kat Bndr Tsk Selatan  plak tu..da tu siap antr at Desa Siswi..hurm,gentle an dye..ary ni pown x bnyk sgt spent time ngan dye..maklumlar,skrg Aily n A’an da x sama Class..hurm..kalau sekelas msti bnyk masa ngan dye an..

Hari ni Aily blik kolej kul 5 lbyh..hehe lpak ngan A’an at makmal umum..then dye plak antr Aily blik hostel..Thanks A’an sbb antr Aily blik..bg Aily dye mmg seorg lelaki yg baek..brtuah Aily dpt dye..Aily rasa  A’an ni lbyh baek drpd pakwe Aily sblom ni..maybe ade hikmah Aily break ngan A’us dulu then Allah brikan A’an  sbgai pggnti A’us..ape yg Aily suka A’an ni dye jnis yg x mengongkong ape Aily nk wat.so Aily bebas lar nk wat ape yg Aily suka..tp Aily kna ingt gak lar bkn semua bnde Aily  boleh wat sesuka aty..hurm..hope  taun ni A’an bljr sggh2 spaya taun dpn kita sekelas k..

Walaupown x sekelas tp bila lpg  je Aily n A’an pasti jumpa..sehari x jumpa x sah at kolej tu..hihi..pe lar aily..cinta2 juga plajaran pown perlu diutamakan ea..kira bgus  gak lar A’an ni  sbb dye slalu bg advice at Aily untuk  study lar..bace buku lar..hehe..tp yg pliknye dye tu plak x abes2  maen game je..hihih..tp x pe lelaki dye lbih pintar an drpd perempuan..so Aily x kisah lar kalau dye nk maen game..maen game ni bak kata A’an just untuk release tension..so Aily x ksh sgt sbb x kan asyik bljr je..sekali-sekala nk gak refresh otak tu..Its  ok A’an sbb Aily fhm.. :)  BTW,A’an THANKS for Everything!!

Hurm k lar,Aily da x de citer pe lg..cukup2 lar ekspresikan prasaan tu..hhihi..ni pown smbil hrup udara segar dpn umah smbil tgok dak2 at siswi ni maen badminton dpn umah Aily..hehe..k,bye Assalamualaikum..



No comments:

Post a Comment