Pages

Saturday, 17 December 2011

Tntg diri yg bru nk berblogging

Assalamualaikum,
Hye !! First of all,  laily nk citer lar tntg diri laily yg bru nk berblogging ni..haha..sbnrnye laily ni x de lar nk wat blog..wat blog ni pown saje2 je untk cube sesuatu yg bru..sbnrnye laily nak taw gak ape itu blog?? Tp bila dtanye stiap owg ade jwpn dan pendpt trsendiri an..so laily trima je lar pndpt kowg tu.hehe..blog ni laily wat cam diari je…x taw lar bg owg laen an..stiap owg ade agenda sndiri nak wat..hurm,laily nk glarkn diri spnjang berblogging ngan nama “AILY”.. pergh da lama x dgr owg pggl dgn name tu..dulu kwn  baek laily je yg selalu pggl laily ngan name tu..sape lgi “PUTRIEZIEQLYMA”..semua x taw..ape tu “PUTRIEZIEQLYMA”..erm nnty aily citer lar wujudnye PUTRIEZIEQLYMA tu..hiihih J ..first nk wat blog ni sume bende yg aily x taw tntg blog ni laily rujuk at Elmi a.k.a kwn kolej yg baek aty..erm dye yg beri tnjuk ajar camne nk wat blog ni..hehe..thankss Elmi..mula2 ingt ssh..tp da lama2 ni aily rasa ok lar..erm kna pndai2 lar nk explore..hehe.. pndpt laily blog ni mcm diari maya..erm x yah lar beli buku diary then nyorok2 drpd owg baca..bila diary book abiz msti nk beli..kan da kira membzr tu..elok gak lar ade blog..bole je tlis ape yg kita nk tlis tnpa mmbzr duet nk bli buku an..hehe..erm skrg ni nk fkir lar plak..nak ade follower ke x nk,sbb kwn2 rmai ade tnye yg aily ni ade blog x ?? erm sbrnye aily bru je ade blog tp x taw lar nk follow ke x kwn2 laen..da smstinya dyeowg nk follow an..bese lar tu..klakar an bila kita x taw nk berblogging ni..sume bende nk tnye kwn tp x mngapa lar kalau nk cari sesuatu ilmu kita jgn malu..pepatah ade mngatakn “Malu bertanya sesat jln” jd kira btul lar tu.ssuai bnr lar ngan diri aily yg bru nk bljr ni..kpd kwn2 ajr lar lg camne nk decorate blog ni spya aily x bosn..any idea??jgn segan silu untuk mngjr aily yg x brp cekap dalam dnia teknologi ni..heheh..harp je amek science comp,tp x taw pown sume bende..hihi..erm aily rasa smpai dsini je lar..hope citer ni x mmbosankan bg sesiape yg baca blog aily ni..hihi..aily bdk bru bljr,kalau slh tlg tnjukkan..

aily yg bru nk berblogging :)

No comments:

Post a Comment