Pages

Thursday, 29 December 2011

Cerita suke duka 29/12/2011



Hari ni nk curhat skit lar at blog cerita dunia mayaku tntg ape yg berlaku ary ni..erm entry ni mmg untuk luahkan prasaan Aily pown..hahah..erm ptg td mmg stress + gram gak lar at dye ni (Ahmad Farhan) ada ke ptut dye msj aily smata-mata nk gtaw yg dye kluar jln2 at KLCC ngan awek at KL..mula2 tu mrh + cemburu gak lar..kalau owg laen pown msti mrh gak  an da pakwe dye kuar ngan owg laen.??so x pe..blas je dgn aty yg agk2 pns  then slmbe je lar bls walaupown aty ni ngah mndidih gak lar..taw x Aily blas pe??Aily bls lar “owh ea ke..erm untunglar dpt jln2 ngan awek at kl ”taw x dye blas pe?? Dye blas “mmg untg pown”  x ke bengkek je aty Aily time tu..da pas tu aily blas je wat x taw..knonnye wat  x mrh lar..dye blas plak “knp cam x ksh @ marah???” dye x taw Aily at sini camne..hanya Allah je yg taw..

mmg x lar kan..pas tu Aily mls nk bls msj dye..da skt aty btul da tu..erm taw plak tu dye  nk pjuk..erm naseb baek dye graw2 je..pndai gak dye nk jlas citer sbnr..hehhe..dye saje je nk tgk reaksi Aily camne..hurm  mmg x lar an..wat malu je Aily berprasangka bruk at dye..mmg x taw nk bezakn adakah itu gurauan atau reality??..rpa-rpanye dye g KLCC ngan parent dye with cousin permpuan dye yg duk at perak tu..cousin dye pown bru je drjh 6..hihihi..so Aily mls nk mrajuk lama2 sbb ksian at dye nk pjuk Aily an..mula tu Aily biar je lar msj dye..mls nk baca tp Aily x skejam tu..so Aily bace lar..time dye ckp cam tu mmg nk mngis lar gak..tp Aily thn je,ea lar nnti msti dila n mak plik an tba2 je Aily mngs..da lama tu mood pown da stabil blik..dye pown da mnx maaf..hehe..so Aily maafkn lar..then Aily smbung lar msj ngan dye smpai kul 6 lbyh..

mlm tu ingt nk msej dye..tp  x jd lar..ea lar Aily saje bg ruang at dye untuk rht..da pnt sharian dye brjalan an..so mls nk ajk dye on9..besenye kalau da on9 x sah kalau x skype ngan dye..dsbbkn dye x on9 so Aily wat visible je lar fb tu,…mlas nk chat ngan owg laen..tp chat ngan fazlien gak sbb dye da IM dulu  so nk x nk kna bls gak lar..bru je nk visible fb tu..heheehe..Aily tgok line dye pown cam x ok je..so Aily visible je lar…heheh.Elmi pown Aily x nmpk dye on9 td..besenye ade je dye tu..heheh..tggu is lar tu..x pown mesti dye msj ngan is je..

smntra fb di invisible,Aily pown tgok lar Ombak Rindu..mmg best lar citer tu..haha smpai ke pg gak lar tgok citer tu..btul owg kata..kalau kita mnghayati btul2 citer tu msti kita faham mkne yg tersirat..citer nib g Aily sama level ngan filem Love story,Ada cinta,My heart..erm mmg x rgi lar sape yg g tgok wyg citer ni..rasanya da agk pnjg Aily curhat,…BTW,30/12/2011 ni ary jd my Superwomen..still ingat x sape SUPERWOMEN aily??..ade cerita dye yg Aily da tlis at entry sblomnye..hehe..pndai2 cri nnty.. k lar smpai sini je lar curhat untuk ary ni!! Bye,Assalamualaikum!! 

cntik an pmndgn cam ni..
hope satu ary nnti Aily dpt tgok cam ni..
stail gak gmbr ni..nak wat gak lar camni satu ari nnti
Biar mimpi sampai ke Bintang..
  
    

No comments:

Post a Comment